Autotalli Nurmijärvi
Rakennusliike Helsingistä, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike NH Pro on rakentanut:

Autotalli Nurmijärvi

Autokatoksesta autotalliksi muutos

Mitä olemme rakentaneet?

Autokatoksen muutos suuremmaksi autotalliksi

Kohteessa laajensimme vanhan autokatoksen lämpimäksi autotalliksi Nurmijärvellä. Autokatoksen muutosprojektiin meille kuului maatyöt, putkityöt, anturan ja sokkelin työt, autotallin rungon rakentaminen, tuulensuojalevytykset, vesikaton rakenteet, autotallin lattiavalu, sisäpuolen levytykset, yläpohjan puhallusvilla, seinien villoitus ja ulkovuoripanelia varten seinän koolaaminen. 

Asiakas toivoi, että he saisivat asentaa ja maalata ulkovuoripanelit, joten tämän työvaiheen jätimme heidän tehtäväksi.

Autotallin perustukset ja runkotyöt

Projekti starttasi purku- ja maatöillä. Vanhasta autokatoksesta purettiin sisäpuolen seinän paneelit, räystästä ja katosta verhouslaudat. 

Maatöiden osalta tehtiin tarvittavat kaivuut autotallin kahden sokkelin kohdille ja autokatoksen keskiosaan. Kaivuiden jälkeen pääsimme tekemään anturaperustukset laajennusta varten. Perustustöiden yhteydessä tehtiin myös osa tarvittavista putkitöistä.

Kun anturat olivat kuivuneet pääsimme muuraamaan sokkelia. Muurauksen jälkeen teimme tarvittavat vesieristykset sokkeliin.

Sokkelin valmistumisen jälkeen aloitimme autotallin laajennuksen runkotyöt.

 

Autotalli Nurmijärvi NH Pro:n rakentamana sokkeli.
Autotalli Nurmijärvi uudisrakentaminen NH Pro:n rakentamana runko sisältä.

Autotallin ulko- ja sisäpuoliset levytykset sekä vesikaton rakennustyöt

Runkotöiden valmistuttua jatkoimme projektia ulkopuolen tuulensuojalevytyksillä. Tämän jälkeen teimme ulkoseinien eritykset valmiiksi.

Vesikaton työt tehtiin osittain valmiiksi jo ennen rungon valmistumista, koska runko täytyi saada mahdollisilta sateilta suojaan nopeasti. Runkotöiden ohessa asensimme vesikatolle ruoteet ja tiilet. Tämän jälkeen asensimme vanhat lumiesteet ja jatkoimme niitä tarvittavan määrän laajennuksen vuoksi.

Seuraavana työvaiheena projektissa oli sisäpuolen katto- ja seinälevytykset, jotka tulivat osittain OSB- ja kipsilevystä. Levytykseen jätettiin pieni aukko, josta yläpohjan puhallusvilla päästiin puhaltamaan kohdilleen. Puhallusten jälkeen laitoimme aukon kohdalle tarvittavat koolaukset ja levytyksen, jotta aukko saatiin umpeen.

Viimeisimpänä työvaiheena oli autotallin ja päätyvaraston välisen palo-oven asennus, räystäänaluslaudat, otsalaudat ja rännien jatkaminen laajennuksen vaatiman verran pidemmäksi.

Tutustu autotalliin tarkemmin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Rakennamme autotallit pk-seudulla

Kiinnostuitko autotallin rakentamisesta? Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous.

Katso lisää rakennuksiamme

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.
Voit lähettää tarjouspyynnön myös suoraan sähköpostiin:
eero@nhpro.fi​