6 - syytä miksi NH Pro on rakennusalan halutuin työpaikka | NH Pro
Rakennusliike Helsingistä, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike, josta saa olla ylpeä.

Miksi NH Pro on rakennusalan halutuin työpaikka?

6 syytä miksi NH Pro on rakennusalan halutuin työpaikka


Itsensä kehittämisen mahdollisuudet

Vaikka tämä ehkä kuulostaakin kliseiseltä, niin meillä jokaisen työntekijän mielipidettä kuunnellaan. Aina kun uusi kirvesmies aloittaa työt tiimisämme selvitämme hänen nykyisen taitotason työvaiheittain, sekä kysymme mitä kaikkea hän haluaa oppia lisää. Pidämme nämä asiat myös vahvasti mielessä silloin kun valitsemme työkohteitamme. Tällöin jokainen työntekijä pääsee kehittämään ja haastamaan itseään juuri niissä työvaiheissa missä itse haluaa.

Omistajat ymmärtävät sinua

NH Pro:lla et joudu työskentelemään pelkästään kouluviisaiden insinöörien kanssa, vaan jokaisella johtoasemassa olevalla löytyy monen vuoden kokemus myös kirvesmiehen töistä. Tällä takaamme sen, että ymmärrämme työmaiden haasteet ja osaamme auttaa niissä paremmin. Omistajat myös pitävät itsestään selvyytenä sitä että toimivan rakennusalan juuret lähtevät jokaisesta kirvesmiehestä, jonka takia heitä on myös ymmärrettävä tai homma ei toimi.

Reilu palkka

Toisin kuin monella muulla rakennusliikkeellä, NH Pro:lla kilpailukyky ei perustu kirvesmiesten alhaisiin palkkoihin, vaan tehokkaaseen tekemiseen. Meidän jokainen tiimiläinen tietää, että hommat on huomattavasti mukavampaa tehdä kerralla kuntoon. Näin työnteko pysyy tehokkaana, jolloin myös kirvesmiehellä itsellään jää käteen enemmän palkkaa, koska hän suoriutuu työstä nopeammin. NH Pro:lla palkitaan onnistumisista. Jos hoidat työsi hyvin niin se tulee myös varmasti näkymään palkassasi.

Nykyaikainen

Yksi syy miksi NH Pro perustettiin oli se, kun emme ymmärtäneet miksi jokainen rakennusliike tekee asiat niin kankeasti ja vanhanaikaisesti. Tiesimme että voimme tehdä asiat paljon paremminkin. Tämä näkyy työmailla esimerkiksi siinä, että käytämme meidän kehittämää KuvaPro palvelua, jonka avulla pidät juuri sinulle oleellisimmat piirrustukset mukana puhelimessasi.

Parhaat työkalut

Jokainen meillä aloittava kirvesmies saa käyttöönsä laajan setin uusia Hiltin työkaluja. Työkalut joita ei Hiltiltä löydy, hankitaan muilta arvostetuilta merkeiltä kuten Dewalt ja Milwaukee.

Tuore yritys suurilla kasvu tavoitteilla

NH Pro:lla on tuoreeksi yritykseksi suuret kasvu tavoitteet, mutta kuitenkin niin että toiminta pidetään vakaana. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tulet varhaisessa vaiheessa mukaan tiimiin, niin etenemis mahdollisuuksia löytyy varmasti, jos tavoitteesi on niissä. Mikäli siis haaveilet esimerkiksi työnjohtajan pestistä tai jopa osakkuudesta, niin kumpaankin sinulla on meillä mahdollisuus. Myös kirvesmiehenä sinulla on nyt hyvä hetki saada jalka oven väliin ja työllistyä pitkäksi aikaa vakituiseen työsuhteeseen.

Parhaat kirvesmiehet

NH Pro:n tiimissä on tällä hetkellä laaja kirjo kovia tekijöitä. Monilta löytyy se oma erikoisosaaminen, josta pääsevät myös muut ottamaan mallia ja kehittämään näin itseään vieläkin monipuolisemmaksi rakentajaksi. Työskentely motivoituneessa ilmapiirissä saa myös oman työnteon tuntumaan mukavammalta, vaikka haasteita riittäisikin. Kannustava työilmapiiri saa myös urakkapalkkasi nousemaan uudelle tasolle. NH Pro haluaa palauttaa kirvesmiesten ammattiylpeyden sille tasolle, missä se kuuluukin suomalaisella osaamisella olla.

Kuka pääsee meille töihin?

NH Pro:n tiimiin vaaditaan hakijalta mieluusti yli 5 vuoden kokemusta kirvesmiehen töistä, erinomaista suomenkielen taitoa sekä intoa työskennellä urakkapalkalla. Suurin valinta kriteeri on kuitenkin asenne ja halu kehittyä, joten vaikka et omaisi monen vuoden kokemusta niin hakemus kannattaa silti lähettää. Jos olet kirvesmies jota kiinnostaa sisä- ja ulkotyöt suurimmaksi osaksi pientalo kohteissa, niin siirry täyttämään nopea ja helppo hakulomakkeemme!

Tervetuloa rakentamaan laatua!

Siirry täyttämään kirvesmiehen hakemus.
Rakennusalan työpaikka helsinki rakentanut Lahelaan.
Rakennusalan työpaikka Helsingissä, meillä pääset rakentamaan omakotitaloja.
Kesäjuhlat NH Pro ruusuniemi.
Lukuaika 3 min
eero@hemosolutions.fi

Kesän päätösjuhlat 2022

Kesän päätösjuhlat Vietimme kesän päätösjuhlia 30.9.2022. Tässä blogissa hieman fiilistelyä paikan päältä. Kart in Club Helsinki Tästä illasta ei vauhtia puuttunut sillä aloitimme ottamalla miehestä

Lue lisää »
Miten kirjoitat hyvän työhakemuksen rakennusalalle?
Lukuaika 2 min
eero@hemosolutions.fi

Miten kirjoittaa hyvä työhakemus

Miten kirjoittaa hyvä työhakemus – Näin pääset töihin rakennusalalle Hyvän työhakemuksen pitäisi pitää sisällään ainakin nämä asiat Työkokemus, ajallisesti sekä työnantajat (kerro myös mitä työvaiheita

Lue lisää »
NH Pro rakennusliikkeen ensimmäisen vuoden kasvu.
Lukuaika 2 min
eero@hemosolutions.fi

NH Pro vuosikatsaus

NH Pro vuosikatsaus – Miten saavutimme ensimmäisen miljoonan? Ensimmäinen vuosi tiimin kanssa Mistä kaikki alkoi? Vuosi sitten elokuussa NH Pro:lla työskenteli 3 työntekijän tiimi. Silloin

Lue lisää »

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.
Voit lähettää tarjouspyynnön myös suoraan sähköpostiin:
eero@nhpro.fi​