Omakotitalon sisä- ja ulkotyöt
Rakennusliike Helsingistä, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike NH Pro on rakentanut:

Omakotitalon sisä- ja ulkotyöt

Omakotitalon terassit, portaat, pergolat, paneloinnit ja rimaseinät.

Mitä olemme rakentaneet?

Omakotitalon ulko- ja sisätyöt

Tässä uniikissa omakotitalo kohteessa meidän urakointiin on kuulunut kaikki talon ympärillä olevat terassit, niihin liittyvät portaat sekä pergolat rimaseinineen. Terassien ja siihen liittyvien rakenteiden lisäksi paneloimme julkisivuja, kattoja ja katoksia. Sisätiloissa teimme oviasennuksia, listoituksia sekä muita pienempiä töitä. Tyylikkäänä erikoisuutena pihalle tuli myös kaksi betonista ”bunkkeria”, joiden elementtiasennukset, betoni- ja raudoitustyöt sekä puuverhoukset ovat meidän kädenjälkeämme.

Omakotitalon tyylikkäät bunkkerit

Ihan jokaisen kodin pihalta ei yhtä uniikkeja rakennuksia löydy. Oli hienoa päästä rakentamaan, jotain näin erikoista.

Urakointiimme kuului bunkkereiden elementtiasennukset, paneloinnin alla olevien tukimuurien siipien betonimuotti- ja raudoitustyöt, ulkoverhouksen paneloinnit sekä kulmikas terassi pergolan kanssa.

Mielenkiintoisena haasteena bunkkereissa oli niiden kulmikkuus. Vinot betonirakenteet sekä terassi ja pergolan monimuotoisuus. Mm. tästä syystä kohteen työt soveltuivat meille enemmän kuin hyvin.

Lopputuloksesta tuli erinomainen ja aivan varmasti uniikki. Katso kuvat ja inspiroidu!

Rakennusliike Helsinki, terassin rakentaminen Helsinki NH Pro.

Tutustu bunkkereihin tarkemmin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Omakotitalon accoya terassit

Terassin toteutus kohteessa, ei ollut myöskään tyypillisimmästä päästä. Useassa eri tasossa olevat accoya terassit, upotettu poreallas sekä pergola rimaseinällä ja rimakatolla. Upea ja spesiaali kokonaisuus kaiken kaikkiaan. 

Lisäksi pääsisäänkäynnille toteutettiin kolmesta eri suunnasta tulevat portaat, jotka myöskin rakennettiin accoyasta. Portaiden lisäksi teimme lastenvaunuille luiskan sisäänkäynnille.

Haasteena terasseissa oli myös niiden monimuotoisuus ja eritasoisuus. Tämän takia terassien ja siihen liittyvien töiden toteutus olikin meille mieleinen ja lopputulosta kelpaa ihastella.

Terassin rakentaminen Uudisrakentaminen omakotitalon terassit ja rimaseinät.

Katso kuvat terasseista

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan

Omakotitalon sisä- ja ulkotyöt

Pääsimme jättämään kädenjälkemme myös autokatoksen seinien ja katon sekä talon katoksien panelointiin. Kattopaneelien alle asensimme kaksinkertaisen kipsilevytyksen, jotta paloluokitukset saatiin täyttymään.

Kipsilevyjen jälkeen lautakoolaus, johon sitten asennettiin kattopaneelit. Seinien osalta teimme tarvittavat koolaukset ja paneloinnin upealla ja vahvalla hirsipaneelilla. Kuten viereisestä kuvasta näkee, niin lopputuloksesta tuli upea.

Teimme myös betonivalut tasauksineen autokatoksen lattialle sekä kellariin.

Sisätiloissa teimme listoituksia, oviasennuksia, sekä muita pienempiä viimeistelytöitä.

Rakennamme omakotitalot ja terassit pk-seudulla

Kiinnostuitko omakotitalon rakentamisesta?  Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous.

Katso lisää rakennuksiamme

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.
Voit lähettää tarjouspyynnön myös suoraan sähköpostiin:
eero@nhpro.fi​