Rakennusurakointi Helsinki, Espoo ja Vantaa | NH Pro Oy
Rakennusliike Helsingistä, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike, josta saa olla ylpeä.

Rakennusurakointia, vain parhailla tekijöillä.

NH Pro rakentaa alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, sekä muut pk-seudun kunnat.
Tutustu rakennusurakointiin.

Heidän kanssa rakennamme.

Rakennusurakointi Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueella.

Teemme vankalla ammattitaidolla vaativatkin rakennusurakat ”avaimet käteen” periaatteella. Tämän mahdollistaa ammattitaitoinen tiimimme. Kaikki tiimiläisemme ovat koulutettuja ammattilaisia ja heiltä löytyy useiden vuosien kokemus rakentamisesta.

Rakennamme

Omakotitalot ja rivitalot

Rakennamme

Kerrostalot​

Rakennusurakointi Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueelle.

Rakennusurakointia vain parhailla tekijöillä.

Usein oikeasti ammattitaitoisen timpurin löytäminen nopeasti on todella haastavaa ja epätodennäköistä. Halusimme tuoda ongelmaan helpotusta ja aloitimme ammattitaitoisen tiimin rakentamisen. Meiltä löydät siis vain todellisia ammattitaitoisia ja motivoituneita rakennusmiehiä kunnon työkalujen kanssa varustettuna. Näin rakennusurakkaasi saadaan luotettavuutta, eikä työt seiso turhaan paikallaan.

Emme valitse tiimiimme ketä tahansa. Jokainen valituksi tullut on käynyt läpi tarkan valintaprosessin. Näin pystymme varmistumaan siitä, että tiimiläinen on luotettava, ammattitaitoinen ja ahkera tekijä.

Vaivatonta rakennusurakointia

Tiedämme minkälainen päänvaiva rakennusurakoinnin työvaiheista voi koostua, jos töitä ei hoideta juuri niin kuin on sovittu. Tämän takia NH Pro tarjoaa vaivatonta rakentamista, ilman että teidän tarvitsee turhaan vaivata päätänne.

Rakennusurakoinnin huolettomuuden saavutamme sillä että, jokainen työntekijä pidetään motivoituneena ja hyvällä mielellä. Huolehdimme jokaisesta työntekijästä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he viihtyisivät työssään. He saavat tarvittavat työkalut, laadukkaan vaatetuksen ja pääsevät aidosti vaikuttamaan asioihin. Hyvä yhteishenki näkyy suoraan myös työnjäljessä.

Rakennamme myös tuntiveloituksella.

Rakentaja tuntiveloituksella

Meiltä löydät monipuolisesti eri rakennusalan osaajia, niin kiireeseen kuin pidempiaikaiseen työhönkin. Timpurin tuntiveloitus sovitaan aina ennen työn aloittamista ja annamme myös mahdollisuuksien mukaan arvion tuntimäärästä, mitä työhön arvioisimme menevän aikaa.

Rakentajan tuntiveloitus koostuu monesta eri tekijästä. Tuntiveloitus määräytyy mm. kokemuksen, työnkuvan ja työkohteen sijainnin perusteella.

Miksi valita rakennusurakointiin NH Pro?

1

Kokemus

NH Pro:n jokainen rakentaja omaa usean vuoden kokemuksen rakennusalalta. Lähes jokaisella heistä löytyy myös erikoisosaamista tietyistä työvaiheista. Näin rakennustiimimme täydentää sujuvasti toisiaan.

2

Luottamus

Tiedämme että rakennusurakoinnin työvaiheissa yksi suurimmista päänvaivoista on luottamuspula. Tämän takia NH Pro haluaa säilyttää luotettavuuden pitämällä lupauksensa, sekä pysymällä aikatauluissa.

3

Kestävää rakentamista

NH Pro:n suurimpiin arvoihin kuuluu se, että suomalaisen rakentamisen laatua on nostettava. Asuntojen hintojen noustessa, myös asukkaat ovat tarkempia laadun suhteen. Tämän takia pidämme kiinni korkeista  laatuvaatimuksista.

Löydät lisää rakennusliikkeen referenssejä somesta!

Löydät NH Pron referenssejä Instagramista ja Facebookista. Päivitämme lähes päivittäin ajankohtaisia videoita ja kuvia rakenteilla olevista sekä valmiista kohteistamme. Pääset somen puolelta näkemään nopeasti palan toiminnastamme.

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.
Voit lähettää tarjouspyynnön myös suoraan sähköpostiin:
eero@nhpro.fi​