Rakennusurakoitsija Helsinki | 6 Syytä miksi valita NH Pro
Rakennusliike Helsingistä, josta saa olla ylpeä.
Rakennusliike, josta saa olla ylpeä.

Etsitkö rakennusurakoitsijaa Helsingistä? 6 syytä miksi valita NH Pro

Rakennusurakoitsija Helsinki – Miksi valita NH Pro?


Onko teillä alkamassa rakennustyömaa Helsingissä tai lähialueilla, johon tarvitset rakennusurakoitsijan? Tässä blogissa kerron sinulle 6 hyvää syytä miksi valita rakennusurakoitsijaksi juuri NH Pro.
Rakennusurakoitsija Helsingistä, joka on erikoistunut erillistaloihin. (omakotitalot, rivitalot ja paritalot)

1. Kestävää rakennusurakointia Helsingistä

NH Pro pyrkii olemaan muille rakennusurakoitsijoille esimerkki siinä, että suomalaisen rakentamisen laatua on nostettava. Tällä hetkellä aivan liian monella työmaalla tehdään asioita uudelleen ja uudelleen, koska rakennusurakoitsijoiden laatu ei ole sitä mitä tilaaja on tilannut. Etenkin Helsingissä asuntojen hintojen noustessa, myös asukkaat ovat tarkempia laadun suhteen. Tämän takia pidämme tiukasti kiinni korkeista laatuvaatimuksista, jotta voimme olla esimerkillinen rakennusurakoitsija.

2. Luotettava rakennusurakoitsija

Tiedämme että rakennusurakoinnin työvaiheissa yksi suurimmista päänvaivoista tilaajalle on luottamuspula. Esimerkiksi rakennuttajan on paljon hankalampi myydä kohteita loppu asiakkaille, jos rakennusurakoitsijoiden sanaan ja tekemiseen ei voi luottaa. Tämän takia NH Pro haluaa säilyttää luotettavuuden pitämällä lupauksensa, sekä pysymällä avoimena tilaajilleen.

3. Kokemus

NH Pro:n jokainen kirvesmies omaa monen vuoden kokemuksen rakennusalalta. Lähes jokaisella heistä löytyy myös jokin erikoisosaaminen tietyistä työvaiheista. Näin ollen rakennustiimimme täydentää taidoillaan sujuvasti toisiaan, ollen samalla tarpeeksi monipuolinen. Voit tutustua tarkemmin kirvesmiehiimme tiimi sivulla, näet sivulta myös jokaisen timpurin erikoisosaamisen.

4. Kotimainen ja koulutettu rakennusurakoitsija

Jokainen NH Pro:n tiimiläinen on suorittanut vähintään rakennusalan perustutkinnon ja näin ollen voidaan varmistaa että jokainen omaa myös tarvittavan tietämyksen rakennusalalta. Haluamme myös kannustaa kirvesmiehiämme oppimaan lisää. Tämän vuoksi pidämme kirjaa siitä, mitä kukin kirvesmies haluaisi oppia ja aina kun mahdollista annamme heille siihen mahdollisuuden. Näin saamme pidettyä työt mielekkäänä jokaiselle kirvesmiehellemme.

5. Nykyaikainen rakennusurakoitsija

NH Pro pyrkii pysymään avoimena kaikille uusille kehtiysehdotuksille, esimerkiksi uudelle teknologialle. Kun asioita pystyy edes hieman hoitamaan tehokkaammin niin toiminta pysyy kustannustehokkaana, joka taas näkyy suoraan tilaajalle. Sen olemme huomanneet että rakennusalalla tykätään pitää hieman liian innokkaasti perinteistä kiinni ja tehdä asiat niinkuin on totuttu tekemään. Tässä tietenkin on myös hyviä puolia, mutta jos niin tekee liian kauan niin jää muiden jalkoihin nopeasti.

6. Luonteva yhteistyö tilaajan ja rakennusurakoitsijan välillä

Meillä on kokemusta rakennusurakoinnista niin yksityisten kanssa, kuin suomen suurimpien rakennusliikkeiden kanssa. Vaikka NH Pro on suhteellisen tuore yritys on meillä silti ehtinyt kehittyä yhteistyöhön soveltuvat tavat nopeasti. Työmaat sujuvat paljon jouhevammin kun yhteistyö ja kommunikaatio toimii yritysten välillä.

Kiinnostuitko tilaamaan NH Pro:n rakennusurakoitsijaksi työmaallesi?
Ota yhteyttä
Rakennusurakoitsija Helsinki rakennamme omakotitalot ja muut pientalot ja terassit NH Pro.
Rakennusurakoitsija Helsingistä, joka on erikoistunut erillistaloihin ja kirvesmiehen töihin.
Kesäjuhlat NH Pro ruusuniemi.
Lukuaika 3 min
eero@hemosolutions.fi

Kesän päätösjuhlat 2022

Kesän päätösjuhlat Vietimme kesän päätösjuhlia 30.9.2022. Tässä blogissa hieman fiilistelyä paikan päältä. Kart in Club Helsinki Tästä illasta ei vauhtia puuttunut sillä aloitimme ottamalla miehestä

Lue lisää »
Miten kirjoitat hyvän työhakemuksen rakennusalalle?
Lukuaika 2 min
eero@hemosolutions.fi

Miten kirjoittaa hyvä työhakemus

Miten kirjoittaa hyvä työhakemus – Näin pääset töihin rakennusalalle Hyvän työhakemuksen pitäisi pitää sisällään ainakin nämä asiat Työkokemus, ajallisesti sekä työnantajat (kerro myös mitä työvaiheita

Lue lisää »
NH Pro rakennusliikkeen ensimmäisen vuoden kasvu.
Lukuaika 2 min
eero@hemosolutions.fi

NH Pro vuosikatsaus

NH Pro vuosikatsaus – Miten saavutimme ensimmäisen miljoonan? Ensimmäinen vuosi tiimin kanssa Mistä kaikki alkoi? Vuosi sitten elokuussa NH Pro:lla työskenteli 3 työntekijän tiimi. Silloin

Lue lisää »

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.