Rakentajia Helsinki, Espoo ja Vantaa | Pääkaupunkiseutu | NH Pro Oy

Suomalainen rakennusliike, josta löydät vain parhaat rakentajat.

Tutustu rakennusliikkeeseemme.

Heidän kanssa rakennamme.

Pyydä tarjous rakennusurakasta tai tuntitöistä

Rakentaminen urakkahinnalla

Teemme vankalla ammattitaidolla vaativatkin urakat ”avaimet käteen” periaatteella. Tämän mahdollistaa ammattitaitoinen tiimimme. Kaikki tiimiläisemme ovat kotimaisia ja heiltä löytyy useiden vuosien kokemus rakentamisesta.

Omakotitalon rakentaminen, väliseinän rakentaminen, terassin rakentaminen, maalaukset, alakatottojen rakennus, muottityöt, laatoitus, lattia-asennus, listoitus sekä monet muut rakennustyöt urakkahinnalla meiltä!

Rakentaja tuntiveloituksella

Meiltä löydät monipuolisesti eri rakennusalan osaajia, niin kiireeseen kuin pidempiaikaiseen työhönkin. Timpurin tuntiveloitus sovitaan aina ennen työn aloittamista ja annamme myös mahdollisuuksien mukaan arvion tuntimäärästä, mitä työhön arvioisimme menevän aikaa.

Rakentajan tuntiveloitus koostuu monesta eri tekijästä. Tuntiveloitus määräytyy mm. kokemuksen, työnkuvan ja työkohteen sijainnin perusteella.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä vapaalla tavalla. Sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella. Kaikki tarvittavat tiedot yhteydenottoon löytyy sivun alalalaidasta.

Tarjous viikossa

Yhteydenottojen kohdalla vastaamme sinulle välittömästi. Mikäli pyysit meiltä tarjousta rakennustöistä, niin lähetämme tarjouksen sinulle viikon sisällä.

Huoliteltu lopputulos

Jokainen tiimiläisemme on kokenut rakennusalan ammattilainen. Tämän ansiosta pääset nauttimaan ja ihailemaan huoliteltua lopputulosta, joka täyttää myös vaativammatkin toleranssit.

Löydät referenssejä laajasti somesta!

Löydät NH Pron referensseistä Instagramista ja Facebookista. Päivitämme lähes päivittäin ajankohtaisia videoita ja kuvia rakenteilla olevista sekä valmiista kohteistamme. Pääset somen puolelta näkemään nopeasti palan toiminnastamme.

Rakentajia Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueelle. Myös pääkaupunkiseutu.

Löydät meiltä rakennusalan parhaimmat tekijät.

Usein oikeasti ammattitaitoisen timpurin löytäminen nopeasti on todella haastavaa ja epätodennäköistä. Halusimme tuoda ongelmaan helpotusta ja aloitimme ammattitaitoisen tiimin rakentamisen. Meiltä löydät siis vain ammattitaitoisia ja innokkaita rakennusmiehiä kunnon työkalujen kanssa varustettuna.

Valitsemme tarkasti.

Emme valitse tiimiimme ketä tahansa. Jokainen valituksi tullut on käynyt läpi tarkan valintaprosessin. Näin pystymme varmistumaan siitä, että tiimiläinen on luotettava, ammattitaitoinen ja ahkera tekijä.

Haluamme tarjota vain parasta asiakkaillemme.

Huolehdimme jokaisesta työntekijästä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he viihtyisivät työssään. He saavat tarvittavat työkalut, laadukkaan vaatetuksen ja pääsevät aidosti vaikuttamaan asioihin.

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.