Terassin rakentaminen Uusimaa - Pyydä ilmainen tarjous
Terassit, pergolat ja kaiteet

Terassin rakentaminen

Uniikit terassit rakentaa NH Pro
Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella sekä muualla pk-seudulla

Terassin rakentaminen

Terassit Helsinki, Vantaa ja Espoo alueella.

NH Pro rakentaa uniikit terassit, jotka kestää aikaa. Terassilla oleskelu on huoletonta ja rauhoittavaa, mutta tunnelman voi pilata yksikin repsottava ruuvi tai vino terassilauta. Tästä syystä panostamme viimeisteltyyn loppu tulokseen. Meidän terassi tiimi koostuu ainoastaan monen vuoden kokemuksen omaavista kirvesmiehistä. Tämän ansiosta sinä voit nauttia kesäpäivistä terassilla huolettomasti, monta vuotta putkeen.

Uniikkien terassien rakentaminen

Parhaiten tiimimme ammattitaito tulee esille hieman erikoisemmissa terasseissa, kuten monimuotoisten ja moni tasoisten terassien rakentamisessa. Mutta myös niin sanotuissa normaaleissa terasseissa tiimin kokemuksesta on hyötyä paljon. Terassin laatu näkyy ja tuntuu pitkään. 

Meiltä voit tilata terassin materiaaleineen tai pelkkänä työnä. Meiltä saat terassilaudat vihreänä tai ruskeana kestopuusta, komposiitista, lehtikuusesta tai jostain uniikista materiaalista kuten accoyasta.

Terassin rakentaminen Helsinki NH Pro.
Omakotitalon terassin rakentaminen.

Terassin pergolan, kaiteiden ja rappujen rakentaminen

Rakennamme terasseille myös kaiteet, raput ja pergolat. Lähetä meille sähköpostilla suunnittelmasi tai kerro toiveistasi niin toteutetaan sinunkin unelmien terassi jo täksi kesäksi.

Toimimme suurimmaksi osaksi Helsingin, Vantaan, Espoon sekä muun pk-seudun alueella, mutta voit kysyä tarjousta myös muualle!

Katso kuvat terassien rakentamisesta

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Rakennamme terassit pk-seudulla

Kiinnostuitko terassin rakentamisesta?  Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous.

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntösi meille. Olemme teihin yhteydessä tämän tai seuraavan päivän aikana.